Blog

Waar gaat het What’s Up Cycling eigenlijk over? Bekijk hier de interviews met bestuurders, atleten, ondernemers en andere ‘verwoede’ fietsers in de letterlijke en figuurlijke zin van het woord. Lees de artikelen en de persoonlijke blogs met stof tot nadenken om persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk nog bewuster te ‘fietsen’.

Trapje voor trapje

Whatsup Cycling Team | 21 september 2018

Dinsdag 18 september was de eerste What’s Up Cycling-tour in en om Zeist. Fietsen én de dialoog aangaan over de vraagstukken waar wij ons als maatschappij voor gesteld zien. Komen tot antwoorden op ‘moeilijke’ vraagstukken. En fietsen helpt daarbij.

Een doorgewinterde fietser

Hans van Bommel | 1 augustus 2018

Een doorgewinterde fietser wordt één met zijn tweewieler, stuurt met een combinatie van subtiele gewichtsverplaatsingen en vederlichte beroeringen van het stuur. Zijn motoriek blijft zich verfijnen en blijft kennis opbouwen.

Fietsers zijn voorlopers

Frank Kwanten | 1 augustus 2018

Delta Cycling gebruikt de fiets als middel om die maatschappelijke impact te organiseren. “Ik denk dat de fiets een heel bijzonder middel is”, zegt Kwanten. “Het gaat om bewegen, maar ook om vrijheid en autonomie."